2-1, Bayerns 20:e raka seger slår rekord

Matchtröjor Fotboll Den fjärde omgången av UEFA Champions Leagues gruppspel startade i veckan och Bayern, som precis vunnit med 4-0 i El Clasico, fortsatte att möta Galatasaray på hemmaplan. De två lagen möttes i den första omgången och Bayern bombarderades av sina motståndare och vann till slut med 3-1, vilket gav dem en mental fördel. Kane gjorde två mål på 6 minuter och Bakambu drog tillbaka en vid summern.Bayern besegrade sin motståndare med knappa 2-1 och avancerade till topp 16 två omgångar före schemat.Fotbollströja barn Bayern behöver bara en seger för att säkerställa avancemang till knockoutomgångarna. Tuchel antog en 4-2-3-1-uppställning. Neuer fortsatte att spela som starter och vaktade målet för den södra kungen. Mazrawi och Upameka Nuo, Min-jae Kim och Alphonso Davis bildar en back fyra, med Kimmich och Goretzka som de bakre mittfältarna, Koeman, Musiala och Sane uppradade, och den enda pilen är Kane som är i het form.
Efter att matchen startade tog Bayern, hemmaspelande, initiativet utan tvekan. Under de första 45 minuterna var bollinnehavet, antalet skott och antalet skott på mål avsevärt före Galatasaray. Bara 6 minuter in i matchen sköt Kane plötsligt en kall pil utanför straffområdet.Muslera vågade inte slarva och lyfte bollen över ribban med ena handflatan.
I den 22:a minuten dribblade Sane in bollen från höger, struntade helt i Kanes rörelse, och missade bollen med en volley utanför straffområdet. Billiga Fotbollströjor När Kane såg sina lagkamraters val var han mycket missnöjd och klagade direkt. Sex minuter senare fortsatte Bayern att göra problem från höger. Coman slog tillbaka i en omvänd triangel. Musiala gjorde en liten justering och skar in och sköt lågt, och missade sedan stolpen och gick utanför spelfältet.
Men innan halvtid drabbades Bayern av en rejäl smäll.Musiala skadades utan konfrontation och kunde inte fortsätta hålla i. Muller kom in som avbytare. Tillbaka i andra halvlek bildade de två lagen en offensiv hållning. I den 53:e minuten gjorde Koeman en passning från höger. Muller misslyckades med att greppa poängen. Kanes spadeskott bakifrån träffade stolpen och missade en utmärkt möjlighet.
I den 62:a minuten bröt Galatasaray en gång dödläget: Icardi svarade med en lång passning och nickade bollen och Torreira volleyade in bollen i nättaket. Tyvärr var den förstnämnda offside och det första målet var ogiltigt. https://www.fotbolltrojorse.com/Bayern, som hade klarat sig undan katastrofen, skapade ytterligare en bra chans 6 minuter senare, Koeman gjorde en passning från höger sida av straffområdet och Alphonso Davis sparkade ut den bakifrån.
I den 80:e minuten gjorde Kimmich en passning från förstaplatsen och Kane nickade in. VAR verifierade att målet var giltigt och Bayern spräckte slutligen nollan! Sex minuter senare assisterade den unge spelaren Ter Kane för ytterligare en seger, och Bayern beseglade segern med 2-0.
Efter att ha kommit till Bayern bidrog Kane med 4 mål och 2 assist på 4 matcher i Champions League, 19 mål och 7 assist på 15 matcher i alla tävlingar, och var direkt involverad i 25 mål. I den årliga målskyttarlistan 2023 överträffade Kane också Ronaldo med 45 mål, bara 1 mål bakom Harland.
I den 93:e minuten gjorde Bakambu mål vid summern och Galatasaray minskade gapet. Till slut besegrade Bayern Galatasaray med nöd och näppe 2-1 och slog sina motståndare i två omgångar hemma och borta.
Efter att ha vunnit Galatasaray vann Bayern, liksom Manchester City och Real Madrid, alla fyra matcherna i Champions League och kvalificerade sig före schemat. Dessutom har Bayerns segerserie i Champions Leagues gruppspel uppdaterats till den 20:e matchen, vilket fortsätter att sätta ett nytt rekord.