Barcelona VS Paris Saint-Germain

Barcelona VS Paris Saint-Germain

Matchtröjor FotbollFör närvarande ligger Barcelona på andra plats i La Liga-tabellen. I den sista omgången av ligan besegrade de Cadiz med 1-0 på hemmaplan. De har nyligen vunnit 6 raka matcher i alla tävlingar, under vilka de gjort 12 mål och släppt in 3 mål. Momentumet är väldigt starkt. Barcelona har hållit nollan de senaste fyra matcherna och även gjort två mål mot Paris Saint-Germain. De måste ägna mer uppmärksamhet åt försvaret av denna position.
Paris Saint-Germain leder för närvarande Ligue 1-ligan. Forwardens första mål den här säsongen är 6 mål,Fotbollströja barn bara 1 mål från Kanes 6 mål. Hans förmåga är fortfarande utmärkt, men hans prestation mot Barcelona i första omgången var medelmåttig. Paris Saint-Germain har ett enkelt schema. På grund av uppskjutningen av helgen är Barcelonas fysiska uthållighet starkare än ligan.
De två lagen möttes de senaste 6 gångerna, Billiga FotbollströjorBarcelona hade 3 vinster, 2 förluster och 1 oavgjort. I den första matchen i Champions Leagues kvartsfinal den här säsongen vann Barcelona med 3-2 borta. Barcelona har vunnit alla fyra hemmamatcherna i Champions League den här säsongen och gjort totalt 12 mål under perioden. Den inhemska situationen är mycket stabil. Barcelona är fortfarande angelägna om att vinna varje poäng i denna tävling.


sunny898

328 Blog posts

Comments